your personal trainers in Belgium

Twitter

Wat is Personal Training? PDF Afdrukken
Geschreven door Friedel Van Peer   
maandag, 01 oktober 2007 17:31

Een goede definitie in één zin vinden of maken van Personal Training is heel moeilijk, we hebben het toch is geprobeerd.

Personal Training - Friedel training Jo Personal Training is een uur van fysieke training met één klant en één trainer dat tot doel heeft de trainingstijd zo efficient mogelijk te gebruiken om de klant zo snel mogelijk tot bij zijn doelstellingen te brengen, het is flexiebel en aanpasbaar elke keer u traint dankzij de kwaliteiten van de personal trainer.

In de meeste gevallen duurt een training 1 uur. Een uur is lang genoeg om op te warmen, te werken aan conditie en kracht en nadien te stretchen. Een uur is ook niet te lang voor de meeste mensen om in hun drukke agenda in te passen.
Natuurlijk passen wij ons graag aan aan uw noden, als u langer wil trainen om nog meer vooruitgang te maken dan doen we dan, wij zijn flexibel.

Active Image

Wanneer u traint met een Fitnergo Personal Trainer dan krijgt u een echt programma op uw maat en mogelijkheden geschreven, niet eentje zoals in de meeste fitnesscentra. Als u graag een idee heeft over hoe uw trainingsprogramma er zou kunnen uitzien, email ons dan met uw doelstellingen en wij trachten u dan een zo gedetailleerd mogelijk antwoord te geven. Vraag het aan een trainer

Elke dag is een beetje anders, daarom moet ook de trainingsintensiteit elke dag aangepast worden aan uw mogelijkheden van die dag. U en uw trainer kunnen elke training opnieuw beslissen of u vandaag wat hoger of lager wil gaan met de intensiteit.

Al onze trainers zijn getrainde professionals, een universitair diploma Lichamelijke Opvoeding of Kinesitherapie is een must. Nadien krijgt iedereen nog een extra opleiding afhankelijk van zijn of haar specialiteiten en omdat een trainer nooit genoeg kan weten gaan we elk jaar naar enkele internationale bijscholingen en conventies. Onze favorieten zijn de cursussen van de American College of Sports Medecine en defitpro conference aan de Loughborough University in Engeland.

Laatst aangepast op woensdag, 28 december 2011 15:38