your personal trainers in Belgium

Twitter

Voor we beginnen PDF Afdrukken
Geschreven door Friedel Van Peer   
maandag, 01 oktober 2007 17:40

Voor we kunnen beginnen trainen zijn er een aantal zaken die wij samen moeten doen.

Wanneer u ons contacteerd vertel ons dan wie u bent.

Active Image

Wij hebben niet je volledige naam en adres nodig, maar vertel ons wel wie je bent, je leeftijd, geslacht, gewicht, je niveau van conditie, welke sporten je doet, deed of graag zou willen doen, blessures die je (gehad hebt) hebt, ...?
Ook je doelstellingen kennen helpt ons om zo persoonlijk mogelijk te kunnen antwoorden op uw vragen.

Dan gaan we samen zitten.

De volgende stap is afspreken met een trainer voor een gesprek.
Wij beginnen immers nooit te trainen met iemand als we ze voor de eerste keer zien. Wij willen eerst uw verhaal kennen en het antwoord kennen op een aantal vragen. Tijdens dit gesprek maken we ook tijd om te antwoorden op al uw vragen en opmerkingen over training. Iedereen is anders en het is dus echt nodig dat we uw doelstellingen, start situatie en medische achtergrond kennen voor we kunnen beginnen trainen.

 

Wij hebben ook heel wat vragen voor u.

Eerst en vooral moeten we uw volledig medisch verhaal kennen: blessures, eventule operaties, zelfs een omgeslagen voet kan belangrijk zijn. We zouden u zelfs kunnen vragen om eerst een cardioloog te raadplegen om zeker te zijn dat we in alle veiligheid kunnen beginnen trainen.
De sporten die u vroeger hebt gedaan geven ons indicaties over welke vaardigheden u heeft en welke soort training u in de toekomst eventueel graag zou doen. We will ook uw motivatie doorgronden en een idee krijgen van uw eetgewoonten.

 

Meestal duurt dit gesprek ongeveer een uur maar als we langer tijd nodig hebben dan nemen we die gewoon of zetten we ons gesprek verder op een ander tijdstip.

Laatst aangepast op woensdag, 28 december 2011 15:35